Dünyanın önde gelen Türkiyenin en çok okunan viral web adresi..

Semih Coşkun’un cenaze Namazında dikkat çeken görüntü vardı

Fatih’te dün akşama doğru önce kendi evinde Ayşenur Halil’i (19) daha sonra Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner’i (19) ö-ldür-en Semih Çelik (19) ardından ise kendisini yaşamdan koparmıştı. Otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na getirilen cenazelerden Semih Çelik’in cenazesi gece geç saatlerde babası tarafından teslim alındı.

Çelik için Kilyos Mezarlığı’nda, ailesinden 3 kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındığı öğrenildi. Çelik, namazın ardından toprağa verildi.

Mezarda Semih Çelik’in isminin yazılı olmadığı görüldü. Öte yandan Çelik’in cenaze namazının kılınmasına sosyal medyada tepki yağdı.

AYŞENUR HALİL’İN ANNESİ TABUTA SARILARAK AĞLADI
Eyüpsultan’da Semih Çelik’in öldürdüğü Ayşenur Halil de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa’daki evinin önüne getirilen cenaze helallik alındıktan sonra Pazariçi Sadet Camisi’ne getirildi. Öğlen namazının kılınmasının ardından Ayşenur Halil’in cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Halil’in ailesi, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve çok sayıda kişi katıldı. Ayşenur Halil’in annesi güçlükle ayakta dururken anne kızının tabutuna sarılarak ‘Ne oldu annem’ diye ağladı. Ayşenur yakınları da gözyaşı döktü. Cenaze Taşlıtarla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İkbal Uzuner için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye acılı ailesi, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uzuner, okunan duaların ardından son yolculuğuna uğurlandı.

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDULAR
Cenaze töreni esnasında Uzuner’in yakınlarının sinir krizi geçirdiği ve güçlükle ayakta durduğu görüldü. İkbal Uzuner’in gözyaşlarına boğulan kardeşinin “Benim bir tane ablam vardı” sözleri yürek dağladı

AYŞENUR DA TOPRAĞA VERİLDİ
Semih Çelik’in öldürdüğü Ayşenur Halil de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa’daki evinin önüne getirilen cenaze helallik alındıktan sonra Pazariçi Sadet Camisine getirildi. Öğlen namazının kılınmasının ardından Ayşenur’un cenaze namazı kılındı.

“NE OLDU ANNEM?”

Cenazeye Ayşenur’un ailesi, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve çok sayıda kişi katıldı. Ayşenur Halil’in güçlükle ayakta duran annesi kızının tabutuna sarılarak “Ne oldu annem” diye ağladı. Ayşenur’un yakınları da gözyaşı döktü. Cenaze Taşlıtarla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ